Blog

Demo Post

Spoľahlivý spôsob výstavby, ktorý Vás zbaví starostí.

Naša spoločnosť sa venuje rôznym činnostiam, medzi ktorými sa nachádza aj realizácia stavieb domu na kľúč. V napredujúcich krajinách sa stavba domu na kľúč realizuje vo vysokých percentách a táto služba je využívaná s veľkou obľubou. V tomto blogu by sme Vám chceli priblížiť výhody tejto činnosti, nakoľko Slovensko ešte stále nedisponuje dostatkom spoločností, ktoré dokážu dodržať a splniť všetky potrebné služby pri výstavbe.

Čo to vlastne stavba domu na kľúč je?

Je to služba, pri ktorej spoločnosť preberá na seba zodpovednosť za činnosti od získania pozemku, cez projekciu, inžiniersku činnosť, kompletnú stavbu až po úpravu pozemku a kolaudáciu stavby. Všetky tieto služby ponúka jedna firma na jednom mieste.

Zvolením tohto systému výstavby začne stavba vášho vysnívaného domova od nuly až po nasťahovanie, pričom firma sa postará úplne o všetko.

Aké výhody táto služba ponúka?

Ako sme sa už skôr zmienili, vo vyspelých ekonomikách Európy funguje systém dodávky domu na kľúč úplne bežne. Nemusíme sa čudovať, jeho výhody sú jednoznačné.

Dozor odborníka

Všetky materiály použité pri výstavbe a všetky pracovné postupy budú dôkladne skontrolované. Dohliada sa na dodržiavanie stavebných noriem, predpisov, používanie certifikovaných stavebných materiálov atď.

Poradenstvo

Pri zadávaní požiadaviek nemusí každý presne vedieť, ako by mal jeho vysnívaný domov presne vyzerať, preto jednou zo služieb býva poradenstvo pri výbere pozemku, poradenstvo pri výbere vhodného projektu z katalógu, konzultácie pri výbere stavebných materiálov, a taktiež pomoc pri zvolení financovania výstavby domu

Dodávka všetkých potrebných materiálov

Odpadajú vám starosti ohľadne zháňania a nákupu správneho materiálu a nemusíte tráviť čas zisťovaním, kde tento materiál kúpiť najvýhodnejšie, či zabezpečením dopravy materiálu na miesto realizácie stavby.

Zvolenie tejto služby Vás pripraví o každú starosť

A to doslova. Medzi činnosti o ktoré by sa firma mala postarať sa radia aj vybavovanie stavebného povolenia a iných dokumentov, výber pozemku vhodného práve pre vašu rodinu, dokonca aj finálny dizajn interiéru a exteriéru.

Niet divu, že obľuba využívania stavby domu na kľúč všade po svete stále len vzrastá. Rovnako veríme že aj naša firma vie premeniť váš vysnívaný domov na realitu. Tu sa dozviete viac - stavebná činnosť WooDecor 

Stavebná činnosť

Ponúkame stavebnú činnosť v interiéroch a exteriéroch, stavby na kľúč, 3D vizualizácie a odborné poradenstvo pri realizácii vašich predstáv. Zabezpečujeme aj realizácie a renovácie interiérov.

Čítať ďalej...

Dizajnové zrkadlá

Zdá sa vám, že priestoru, v ktorom bývate alebo pracujete chýba esprit, elegancia a nádych jedinečnosti? Zrkadlo s luxusným dreveným rámom dokáže urobiť s každým interiérom divy. Naša široká ponuka toho najkvalitnejšieho na trhu vás presvedčí.

Čítať ďalej...

Machové obrazy

Hľadáte spôsob ako ozvláštniť interiér svojho bytu alebo kancelárie? Máme riešenie! Machový obraz, či zrkadlo - harmónia originality dizajnu a krásy prírody! Ak chcete mať prírodu stále na dosah ste na správnej adrese.

Čítať ďalej...

Nábytok na mieru a atypický nábytok

Nábytok do každého priestoru + doprava + montáž od WooDecor = vaša 100%-ná spokojnosť!

Čítať ďalej...

Kontaktujte nás

info@wdecor.sk

+421 918 887 566

napíšte nám

Napíšte nám - je to jednoduché!

WooDecor, s.r.o.


WooDecor, s.r.o.

icon fb icon insta

Kontakt

Woodecor, s.r.o.

Okružná 2057/11
026 01 Dolný Kubín
Slovensko

+421 918 887 566
info@wdecor.sk

Kontaktná osoba

Dalibor Madera

Dalibor Madera
+421 918 887 566
dalibor@wdecor.sk

Stránka wdecor.sk a naši partneri používajú technológie cookies na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu našej návštevnosti. Kliknutím nižšie odsúhlasíte používanie tejto technológie na celom webe.